INFO

Kotiteollisuus Yhtye Oy

Torikantie 5,
Nuijamaa 54230
email: kotiteollisuus@kotiteollisuus.com

www.kotiteollisuus.com

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kotiteollisuus Yhtye Oy (Y-tunnus 1907533-6) ja myymme virallisia Kotiteollisuus fanituotteita. Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja postikulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta kotiteollisuus-merchandise.mybigcommerce.com/ ostoskorin kautta. Tuotteita voi ostaa myös Kotiteollisuuden keikoilta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähkö

postitse tilausvahvistuksen, josta näet:

    • tilausnumeron
    • tilatut tuotteet
    • laskun loppusumman
    • tilauksen yhteystiedot
    • maksutavan

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa ostokset voidaan maksaa MobilePay:llä, ja seuraavilla yleisimmillä luottokorteilla: Visa, Mastercard ja American Express. Kortilla maksaminen tapahtuu näppäilemällä kortin tiedot verkkokaupan sivuille. Debit-kortilla maksat samalla tavalla kuin luottokortillakin.

Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna, mutta tässä tapauksessa ota ensin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kotiteollisuus@kotiteollisuus.com.

Maksuvaihtoehtona on myös maksaa ostokset KLARNALLA, eli laskulla. Klarna-maksut ovat olleet yksi halutuimmista uusista ominaisuuksista, sillä ne tarjoavat joustavuutta maksamiseen:

-MAKSA MYÖHEMMIN

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Klarnan avulla voit odottaa tilauksen saapumista ennen kuin päätät, haluatko pitää ostoksesi. Maksuaikaa on 30 päivää.

-PILKO MAKSUT

Pilko maksut pienempiin osiin, jotta voit ostaa haluamasi nyt. Eli käytännössä voit maksaa ostokset osamaksulla.

-KLARNA -ehdot löydät TÄÄLTÄ.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Postitamme tuotteita Postiin jokaisena arkipäivänä, mutta Posti ei jaa kirjeitä postilaatikoihin tiistaisin.

Tuotteiden hinnat sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä, pakettina tai maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Tuotteiden vaihtaminen ja palauttaminen

Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilatut tuotteet oikein ja virheettömässä kunnossa. Jos kuitenkin saat väärän tai vahingoittuneen tuotteen, vaihdamme sen uuteen tai halutessasi maksamme sinulle rahasi takaisin.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 14 päivän palautusoikeus katsotaan alkavaksi siitä, kun asiakas saa tuotteen. Palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä (paitsi jos se on ollut viallinen jo saapuessa) eikä siinä ole minkäänlaisia käytönjälkiä. CD-/DVD-levyjen kutistekalvon ja mahdollisen sinetin täytyy olla ehjä. Noutamaton paketti ei ole tilauksen peruutus eikä asiakaspalautus! Viallisen tuotteen palautuksesta/hyvityksestä on sovittava aina etukäteen ottamalla meihin yhteyttä TÄÄLTÄ!

Pyydä aina Postista kuitti palautuksestasi, sillä tällöin palautuksesi on mahdollisen katoamistapauksen sattuessa Postin vastuulla. Ilman kuittia mahdollisesti kadonnut palautus on omalla vastuullasi!

Suomen ulkopuolella asuvien asiakkaiden täytyy itse huolehtia palautuksen postikuluista. Postitamme korvaavat tuotteet asiakkaille ilmaiseksi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kotiteollisuus Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Kotiteollisuus Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.